tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+20
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+15
Split
+20
Dubrovnik
+18

BOLJA I OD ANGELINE

Anja Rubik prošetala bez grudnjaka i gaćica

Kad je Angelina Jolie na dodjeli Oscara izbacila nogu u dugoj crnoj haljini s prorezom, bila je tema o kojoj se pričalo i pričalo. Vrlo je izvjesno da će čak i Angie pasti u drugi plan nakon što je svoj show u haljini s prorezom na Met Gala izvela – Anja Rubik

Datum objave:
8.5.2012 11:04

Zadnja izmjena:
8.5.2012 13:06

Zavodljiva manekenka Anja Rubik nije ostavila puno toga mašti na volju kad je zakoračila na crveni tepih u muzeju Metropolitan u New Yorku.

Bio je to party pun začina u obliku smjelih haljina slavnih zvijezda, no Anjica je izbila u prvi plan zbog izreza oko torza i dubokog proreza do bokova koji je dao jasno do znanja da ne nosi donje rublje.

Njezina bijela haljina koja je sezala do poda nosila je potpis Anthony Vaccarello i bila je doista jedna od smjelijih, no ako si je netko može priuštiti, to je svakako 28-godišnja Anja.

Pogledajte i kako su izgledale ostale zvijezde, poput Beyonce, Gwyneth Paltrow, January Jones, Jessica Alba, Cameron Diaz, Rihanna, Heidi Klum

44741 ,117320,136036,116841

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr