tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+15
Pula
+14
Rijeka
+16
Zadar
+15
Split
+17
Dubrovnik
+16

BOLJA I OD ANGELINE

Anja Rubik prošetala bez grudnjaka i gaćica

Kad je Angelina Jolie na dodjeli Oscara izbacila nogu u dugoj crnoj haljini s prorezom, bila je tema o kojoj se pričalo i pričalo. Vrlo je izvjesno da će čak i Angie pasti u drugi plan nakon što je svoj show u haljini s prorezom na Met Gala izvela – Anja Rubik

Datum objave:
8.5.2012 11:04

Zadnja izmjena:
8.5.2012 13:06

Zavodljiva manekenka Anja Rubik nije ostavila puno toga mašti na volju kad je zakoračila na crveni tepih u muzeju Metropolitan u New Yorku.

Bio je to party pun začina u obliku smjelih haljina slavnih zvijezda, no Anjica je izbila u prvi plan zbog izreza oko torza i dubokog proreza do bokova koji je dao jasno do znanja da ne nosi donje rublje.

Njezina bijela haljina koja je sezala do poda nosila je potpis Anthony Vaccarello i bila je doista jedna od smjelijih, no ako si je netko može priuštiti, to je svakako 28-godišnja Anja.

Pogledajte i kako su izgledale ostale zvijezde, poput Beyonce, Gwyneth Paltrow, January Jones, Jessica Alba, Cameron Diaz, Rihanna, Heidi Klum

44741 ,117320,136036,116841

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr