tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+15
Pula
+16
Rijeka
-
Zadar
+15
Split
+18
Dubrovnik
+14

METROPOLITAN GALA

Gwyneth Paltrow pokazala i grudi i noge i leđa

Bilo je tu dramatičnih metalik haljina, čipke, čak i krokodilske kože, ali Gwyneth Paltrow uspjela je sve zasjeniti na Metropolitanovoj gala večeri u New Yorku. Istesana tijela, pokazala je koliko joj godi makrobiotika i vježbanje

Datum objave:
8.5.2012 10:21

Zadnja izmjena:
8.5.2012 11:17

Jedan od najvažnijih crvenih tepiha za svjetske celebove, na kojima u smislu mode i ljepote valja dati sve od sebe, definitivno je gala večer koja se u ponedjeljak održala u Metropolitan Museum of Art u New Yorku, u sklopu koje je otvorena izložba 'Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations'.

Gwyneth Paltrow uspjela je sve nadmašiti u kratkoj satenskoj haljinici golih leđa, koja je, u dijelu suknjice, sprijeda bila kraća, a otraga malčice duža. Da njezinim čarima nema kraja, govorio je i izrez s vanjske strane prsnog koša, zbog kojeg su joj se dobrano nazirale grudi.

Nosila je i poveće dijamantne naušnice, a svjetlucava je bila i vrtoglava tanka potpetica njezinih štiklica. Za svaku pohvalu, make-up joj je bio vrlo diskretan te je cjelokupna njezina pojava bila vrlo sofisticirana.

174322,175804,178007,187357

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr