S POTPISOM ANNE DELLO RUSSO

U H&M stiže novi dizajnerski nakit i modni dodaci

03.05.2012 u 09:13

Bionic
Reading

Anna Dello Russo, idol blogosfere čije živopisne modne kombinacije neumorno bilježe modni fotografi i internetom se prenose širom svijeta, dokazala je svoj jedinstveni osjećaj za stil stvarajući posebnu kolekciju modnih dodataka za H&M

Anna Dello Russo

Beskompromisno glamurozna, profinjena i razigrana, kolekcija je odraz ukusa Anne Dello Russo kad se radi o ukrašavanju. Njezina kolekcija modnih dodataka za H&M bit će dostupna od 4. listopada 2012., na vrhuncu sezone modnih tjedana, u oko 140 dućana širom svijeta. Kolekcija donosi nakit, sunčane naočale, cipele i torbe, nudeći tako H&M-ovim kupcima jedinstvenost po pristupačnoj cijeni.

'Uzbuđena sam zbog ove suradnje: ovo je prvi put da H&M uključuje fashion directora u poseban projekt. Ovo je znak važne evolucije u modi te sam i oduševljena i počašćena što sam odabrana da je predvodim. Željela sam napraviti posebne modne dodatke koje je nemoguće naći. Kao stilistica, znam da su modni dodaci ključni: oni daju osobni pečat svakoj modnoj kombinaciji. S ovim komadima svatko se može zabaviti i pretvoriti običan dan u fantastičan modni dan', rekla je Anna Dello Russo.

'Bilo je izuzetno uzbudljivo uključiti Annu Dello Russo u ovaj projekt, nešto sasvim drukčije od onog što smo dosad radili. Anna ima fantastično oko i izoštren ukus, osim što je istinska modna ikona. Stvorila je ekstravagantnu paletu modnih dodataka koja će razveseliti H&M-ove kupce i sve zaljubljenike u modu. Kolekcija slavi pretjerivanje, maštu i ukrašavanje', kazala je Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

'Modni manijak', kako ju je nazvao fotograf Helmut Newton, Anna Dello Russo jedna je od pokretačkih snaga suvremene mode. Nenadmašna oka, oblikovala je način na koji vidimo današnju modu svojim revolucionarnim radom u časopisu Vogue Italia, gdje je više od dvanaest godina kao modna urednica radila s fotografima poput Helmuta Newtona, Michela Comtea, Waltera China, a zatim kao glavna urednica magazina L’Uomo Vogue. Trenutačno u ulozi Fashion Directora at Large i kreativne savjetnice u časopisu Vogue Nippon, Dello Russo je ljubimica modnih blogera, kojima voli ugađati ekstravagancijom i bezbrojnim promjenama modnih kombinacija na tjednima mode u svijetu.