Moda i ljepota U DONJEM RUBLJU...

Može li Gisele Bundchen biti više seksi?

Brazilka Gisele Bundchen sve što dotakne pretvori u zlato pa tako ni drugom kolekcijom seksi rublja nije razočarala, a sigurni smo da će joj se to vidjeti i na ionako debelu računu

Seksi Brazilka Gisele Bündchen, unatoč vrlo debelom bankovnom računu, i dalje neumorno radi, i to ne samo kao supermodel. Nakon prve iznimno uspješne kolekcije rublja, Gisele je lansirala drugu seksi kolekciju Gisele Bündchen Brazilian Intimates, koja je također nastala u suradnji s proizvođačem Hope.

Dugonoga ljepotica nije se previše zamarala oko toga tko će biti ambasadorica njezine nove linije jer je zaštitno lice kampanje upravo ona, a zanosno rublje još zanosnija Brazilka pokazala je pred objektivom Nina Munoza.

'Kad kreiram, zamišljam seksi komade, ali na sofisticiran način. Odabirem različite komade koje bih nosila i privatno te u posebnim prilikama, s obzirom na to da rublje može puno otkriti o vama i vašim namjerama. Ovo je kolekcija u kojoj smo posebnu pozornost obratili na boje i detalje. Nadam se da će se ženama svidjeti',  rekla je Gisele, koja tijekom cijeloga kreativnog procesa sama isproba sve što dizajnira.

Kolekcija se sastoji od triju tematskih linija: romantična Diva koja se prilagođava ženinu tijelu, seksi rublje Wish i vrlo ženstvena linija Rococo.

186047,181902,179043,174804
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više