NOSE SE PLATNENE TENE

U kojim će vam cipelama biti udobno cijeli dan

02.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Gradske ulice ovog su proljeća prepune cura u trenutno najudobnojoj trendi obući na svijetu - platnenim tenisicama. Nose ih uz uske traperice, kratke haljinice, duge suknje, a kako biva sve toplije, nosit će ih sve češće uz minice i šorceve. Evo šarolike ponude po našim dućanima

Bile visoke ili niske, jednobojne ili šarene, platnene tenisice posjeduje ama baš svaka modno osviještena damica. Najpopularnije starke dobile su ozbiljnu konkurenciju i kad su u pitanju modeli, boje, uzorci, a svakako i cijena.

U uličnoj modi više gotovo da i nema dućana s obućom bez platnenih tenisica, a cijene modela koje smo izdvojili u našem obilasku dućana kreću se od 69,90 kuna u H&M-u pa sve do 840 kuna za one u Dieselu

Djevojke koje stoje iza branda Shuz spremne su vam za 500 kuna napraviti platnene tenisice prema vašim željama, a pregršt njihovih modela može se po toj cijeni kupiti u Accesoiresu.

Legendarne 'starke' su dobile milijun i prvu inačicu, a odlične modele ovog proljeća nudi i Vans za oko četiristotinjak kuna.

Tommy Hilfiger
stare modele nudi i po sniženim cijenama, uz brojne nove modele, a dobar izbor ima i Sketchers