HELENA MINIĆ

Nemam celulit, a volim pojesti burek

30.04.2012 u 10:02

Bionic
Reading

Helena Minić zablistala je u trendi proljetnom izdanju na otvaranju zajedničkog showrooma domaćih dizajnera Ogi Antunac i Zorana Mrvoša u užem središtu metropole. Otkrila je kako odolijeva izlozima po gradu i koji su joj najveći fetiši

'Imam jednu posebnu ljubav prema Ogi i Mrvošu i zaista cijenim njihov predani rad, oduševila me njihova zadnja suradnja. Pronalazim se u tom njihovom glam/rock crnom izdanju, njihovi su mi komadi odjeće upravo oni u kojima se fantastično osjećam', otkrila je glumica Helena Minić i dodala da ima puno odjeće u ormaru, ali da i njoj, kao i svakoj ženi, naiđe koji dan kad je uvjerena da više nema što obući.

Otkrila je i na što je slaba kad je njezin modni izričaj u pitanju: 'Fetiš su mi osobito čizme, kožne jakne i jednostavne haljine. Trendovi mi nikad nisu bitni, obučem se kako se osjećam taj dan', rekla je Helena Minić i otkrila da je crna haljina u kojoj se pojavila kod Ogi i Mrvoša najnovije što je kupila ovog proljeća. Po dućanima ne ide često, a recept za tu 'šoping apstinenciju' leži u - puno posla. 'Toliko radim od jutra do mraka da jednostavno ne stignem obilaziti dućane', rekla je.

'Ovu sam haljinu kupila u Zagrebu, mislim da se i kod nas žena može dobro obući, i to ne nužno za velike novce. Kod nas se previše troši novac na izgled, a dovoljno bi bilo uložiti malo novca i puno kreativnosti da bi se izgledalo dobro', rekla je Helena istaknuvši da u ormaru ima i bezvremenskih stvari koje nosi i deset godina.

S celulitom uoči ljeta uopće nema problema, vježba, koristi kreme, pazi na prehranu, ali to, kaže, ne znači da neće pojesti burek.