tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+21
Pula
+23
Rijeka
+24
Zadar
+25
Split
+24
Dubrovnik
+23

NOVA KOLEKCIJA BOUDOIR

Senzualne haljine za proljeće i ljeto

Još jedna minuciozna kolekcija sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević, pod nazivom 'Forget me Not', u kojoj se svileni elementi isprepliću s luksuznim aplikacijama, zadovoljit će i najizbirljivije modne sladokusce

Datum objave:
26.4.2012 13:25

Zadnja izmjena:
26.4.2012 14:53

Najnovija kolekcija Boudoir, u senzualnoj foto interpretaciji Mladena Šarića, vizualni je opis pogrešne percepcije stvarnog stanja stvari koja rezultira tugom i žudnjom. Zbog toga često nismo u mogućnosti krenuti dalje te smo ulovljeni u vlastitim lažnim iluzijama.

Prelijepe Josipa Č. i Nikolina S. (Colors Models), utjelovile su lica koja polako blijede, nestaju i ne primjećuju da se pretvaraju u duhove zarobljene u vlastitom vrtlogu osjećaja.

Make-up potpisuje Saša Joković, a za kosu je zaslužan Ruža Institut Kerastase.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr