tportal.hr

Zagreb
+26
Osijek
+26
Pula
+22
Rijeka
+23
Zadar
+24
Split
+25
Dubrovnik
+22

ZA ŽIVOT SA STILOM

(Do)živite modu, ljepotu i stil na redizajniranom portalu Budi.IN

Nakon gotovo godinu dana rada, nedavno je u hrvatski internetski prostor lansirano novo, redizajnirano izdanje portala Budi.IN. Namijenjen prvenstveno samostalnim i urbanim ženama i djevojkama koje prate i stvaraju trenove, Budi.IN je dizajnom, sadržajem i uređivačkom politikom prilagođen željama i afinitetima ciljane publike te usklađen s aktualnim trenovima u modno-internetskom svijetu

Datum objave:
23.4.2012 9:42

Zadnja izmjena:
23.4.2012 10:03

Vezane teme

Kako slogan 'Za život sa stilom' i govori, ova se web stranica bavi temama iz područja mode, ljepote, uređenja interijera, novitetima iz tehnologije... Tu ćete pronaći i brojne korisne interaktivne alate i kvizove koji će testirati vaše modno znanje, pomoći vam u odabiru savršenog grudnjaka ili otkriti je li vaš partner vaš idealan par prema horoskopskom znaku. Redakciji portala stručnu podršku pružaju kolumnisti i savjetnici – profesionalci u svojim područjima djelovanja. Kolumne za Budi.IN tako redovito pišu modni dvojac eNVy room, dizajnerica interijera Mirijana Mikulec, vizažistica Bianka Žugelj, stilistica za kosu Sandra Zajec, blogerica Ljupka Tanevska i drugi. Savjete čitateljicama kroz članke daju i Aleksandra Dojčinović, Ivan Alduk, Silva Stojanović i druga eminentna imena hrvatske modne i beauty scene. Niti muška publika neće ostati zakinuta pa su tu redovni savjeti o muškoj modi i njezi te recenzije trendi-gadgeta.
Sve ovo pronaći ćete na adresi www.budi.in – odmah je spremite u favorite. Pohvale, kritike i komentare možete ostaviti i na Facebook stranici Budi.IN-a

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr