ANGEL ODSAD I U ZAGREBU

Modna revija na vrućem gradskom asfaltu

27.04.2009 u 16:40

Bionic
Reading

Otvaranje svoje prve monobrand trgovine u Zagrebu hrvatska modna kuća Angel iz Belice kraj Čakovca proslavila je modnom revijom održanom na samoj Masarykovoj ulici. Zato je promet tekao jednim prometnim trakom, dok su drugim šetali Angelovi modeli

Mnogobrojni špiceri i špicerice sa zanimanjem su pratili reviju na kojoj je Angel predstavio svoje četiri linije – Angel Woman, Angel Mama, Stage i Cargo. Linija Angel Woman namijenjena je modernoj ženi, linija Angel Mama budućim majkama koje žele biti trendi u udobnoj odjeći, a linija Stage mladim djevojkama koje vole privlačiti pažnju. Linija Cargo namijenjena je svim urbanim muškarcima koji odabiru praktičnu odjeću.

Otvorenju su, između ostalih, prisustvovale modne agentice Tihana Harapin Zalepugin i Regina Jeger, glumica Olga Pakalović, TV voditeljica Vjekoslava Bach, BB-ovac Ivan Mitrović i mnogi drugi.

Hrvatska modna kuća Angel na tržištu je prisutna od 1994. godine, a njihova je odjeća u cijelosti proizvedena u Hrvatskoj i rezultat je kvalitetnog rada i kreativnosti hrvatskih modnih dizajnera. Danas je s pravom prepoznata po urbanoj i casual odjeći visoke kvalitete, namijenjenoj modernoj ženi i muškarcu.