Moda i ljepota FOTO DANI MLADIH

Tri dana druženja fotografa i modela

Izvor: Promo fotografije Promo fotografije , Autor:Foto dani mladih
  • Autor: tportal.hr
  • 26.2.2013 14:30:40
  • 20.4.2012 12:34:46

Odabrano je 10 najboljih fotografa i 10 modela koji će sudjelovati na Foto danima mladih koji se održavaju u Velom Lošinju od 28. do 30. travnja

Za sudjelovanje na Foto danima mladih stiglo je 150 prijava iz više od 25 gradova diljem Hrvatske. Stručni žiri odabrao je  dvadeset najboljih koji će sudjelovati na trodnevnom natjecanju u Velom Lošinju.

Cilj je ovoga događanja okupiti mlade fotografe i modele iz cijele Hrvatske, omogućiti im da razvijaju svoje talente i stječu nova znanja te upoznaju nove turističke lokacije.
Deset mladih fotografa i deset mladih modela ima priliku aktivno sudjelovati u natjecateljskom dijelu programa, učiti te upoznati prirodnu i kulturnu hrvatsku baštinu.

S ciljem prikupljanja što većeg broja prijavljenih izložba Foto dani mladih 2011. obišla je Zagreb, Karlovac, Zadar i Trogir, a posjetiti će i Rijeku te Mali i Veli Lošinj.
Hrvatski ferijalni i hostelski savez ponudom svog smještaja sudionicima omogućio je realizaciju trodnevnog druženja.

Svim sudionicima Foto dana mladih fotografija znači mnogo, a što znači poznatim facama doznajte u videu snimljenom povodom ovoga natjecanja.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više