SEKSI DO NEBA

Kako nositi vruće kožne hlače

20.04.2012 u 10:32

Bionic
Reading

Vjerujete, mnogi se muškarci dvoume kad trebaju odgovoriti na pitanje što im je na ženama više seksi – crvena haljina ili uske crne kožne hlače. Često će se upravo za seksi kožu odlučiti odlučiti, no dame moraju znati nekoliko pravila kako je nositi

Crna koža na ženi može biti seksipilnija nego išta na svijetu, no lako je prijeći granicu neukusa ako dobro ne promisli kako će je isfurati. Evo nekoliko pravila:

DA ZA DNEVNI LOOK
Uz kožne hlače nosite slojevitu odjeću – pulover, jaknu i šal, tako da koža ne bude u prvom planu i ne 'nosi' kombinaciju.

DA ZA SPOJ
Izvucite kožne hlače, nabacite štikle, a top dodatno stegnite kožnim remenom te tako naglasite ženstvenost.

NE
Kad u glavi imate ljepoticu dugih nogu u uskim kožnim tajicama, teško možete zamisliti da je s kožom lako promašiti. Promašeno ćete svakako izgledati ako obučete široke i vrećaste kožne hlače, one koje idu u trapez odnosno počinju se širiti već iznad koljena, previše su vam nabrane na nozi ili su toliko uske da vam se ocrtava svaka nepravilnost.

DA
Moderno ih je nositi na štiklice i običnu bijelu majicu kratkih rukava.

NE
Kad poželite pokazati kožne tajice do te mjere da pokažete bedra, bokove i stražnjicu, noseći gore samo kratki topić, odmjerite se u ogledalu sa svih strana i procijenite jeste li upravo u savršenoj fazi za ovakvo pokazivanje. I pripazite na donje rublje.

NE
Ako nosite top sa šljokicama i/ili samostojeće čarape, vruće kožne hlačice bit će kap previše.