tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+20
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+15
Split
+20
Dubrovnik
+18

FASHION.HR INDUSTRIJA

Sve je spremno za tri dana modne špice u Zagrebu

Sajam mode Fashion.hr Industrija powered by Perwoll u svibnju okuplja regionalnu modnu scenu u samom centru Zagreba

Datum objave:
18.4.2012 13:46

Zadnja izmjena:
18.4.2012 15:52

Treći sajam mode Fashion.hr Industrija powered by Perwoll održat će se od 11. do 13. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Centar metropole na tri dana preuzet će ulogu centra regionalnih modnih zbivanja, a svi modni zaljubljenici uživat će u autentičnom modnom gradu – Fashion City in the City.

Bogata ponuda modnih noviteta renomiranih modnih brendova, atraktivne kolekcije domaćih i inozemnih dizajnera, kao i originalni modni proizvodi kreativaca čije vrijeme tek dolazi, samo su dio bogatog modnog sadržaja koji se očekuje u svibnju.
Ljubitelji mode imat će priliku uživati i u brojnim popratnim sadržajima - kreativnim radionicama, humanitarnim akcijama, izložbi modne fotografije, modnim revijama izlagača te fashion lounge zoni.

'Postigli smo cilj zadan prije godinu dana. Sajam mode Fashion.hr Industrija powered by Perwoll postao je prepoznatljiv i važan regionalni događaj koji okuplja najjaču kreativnu snagu u modnoj industriji. Ove godine napravili smo iskorak približivši dodatno naše izlagače i dizajnere kupcima. Zahvaljujući potpori grada Zagreba, naš modni sajam održat će se u srcu hrvatske metropole, na trgu bana Jelačića. Velika modna špica, proljetni ugođaj, puls grada, najjače dizajnerske snage Hrvatske i regije, revije na otvorenom, izložbe i kreativne radionice savršena su formula za trodnevni modni provod!', izjavila je Martina Pandžić Skoko, direktorica sajma Fashion.hr Industrija.

I ove godine svoju priliku da se predstave široj javnosti dobit će mladi perspektivni dizajneri u sklopu hvaljene platforme LIFT by Perwoll koja nastavlja s inicijativom afirmacije talentiranih dizajnerskih nada i razvoja regionalne modne scene općenito.
Organizatori sajma Fashion.hr Industrija powered by Perwoll najavljuju više od stotinu izlagača iz zemlje i regije, a uz bogat program i modne novitete sigurni smo da će modno proljeće u centru grada postati i zagrebačka tradicija.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr