MRAČNE TAJNE ORMARA

Čemu ne mogu odoljeti Fani, Mačak i Vanja Mamić?

01.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Bez obzira na promjenjive modne trendove, određenih odjevnih predmeta se nikada ne odričemo. I dok su nekima najdraže haljinice, neki ne mogu odoljeti uvijek udobnim i praktičnim trenirkama. Upitali smo naše slavne i poznate koji je to odjevni predmet kojega se nikada ne odriču te što zauzima najviše mjesta u njihovim ormarima

Manekena i supruga Boška Balabana, Iva Balaban kaže kako sve kupuje na sniženjima, a rado si priušti kakvu dobru torbu. 'U zadnje vrijeme suludo je trošiti na odjeću, ali zato ću si torbicu uvijek rado priuštiti i rado ću ih čuvati za svoju kćer. Inače, sve kupujem na sniženjima na kojima ima svega', rekla nam je Iva.

Voditeljica i trenerica aerobica Renata Sopek jako pazi na svoju liniju, a kako često vježba tako je i jedan od najčešćih odjevnih predmeta njezinoj garderobi sportska oprema. 'Na garderobu ne trošim previše, imam sreću što sam Adidasov ambasador i često sam u njihovoj sportskoj odjeći i obući. Surađujem s dizajnerima koji me odijevaju za moju emisiju i to mi mnogo olakšava, to je dobar balans', otkrila nam je Renata.

Vanja Mamić u kakvoj svečanijoj prilici posegne za izazovnom haljinom, no kako se redovito bavi sportom, u ormaru ipak ima najviše trenirki, koje joj odlično dođu kada ide na hipodrom na jahanje. Kako sama kaže u trenirkama se najbolje osjeća, a Vanja poglede i izdahe osvaja i jednostavnim kombinacijama u trapericama i običnim majicama.

Glumica Leona Paraminski najviše voli jednostavne komade odjeće, pa tako u njezinom ormaru prevladavaju obične majice kratkih rukava. Kraljica estrade i klubova, Jelena Rozga, premda na pozornici mnoge iznenađuje svojim sve kraćim i kraćim minjacima i haljinicama, u slobodno vrijeme poseže za sasvim 'običnim' komadima odjeće. 'U slobodno vrijeme najradije nosim jaknice, majčice i trenirke,' otkrila nam je jednom prilikom Jelena koja ne skriva koliko voli nositi odjeću s dizajnerskim potpisom modnog dvojca Elfs.

Mnoge pripadnice ljepšega spola odmah bi se složile kako su upravo traperice jedan od najpraktičnijih odjevnih predmeta koji se vrlo lako može isfurati kako za dnevne tako i za večernje izlaske. S time se slaže i pjevačica Neda Parmać koja se nakon raspada grupe Feminnem upustila u solo pjevačke vode.

'U ormaru imam najviše traperica. Ne znam zašto je tako, jednostavno ih obožavam, no i brzo mi dosade, često ih kupujem. Onda mi je super kada nakon dvije-tri godine u ormaru pronađem neki kroj koji mi se sviđa i tak ih stalno recikliram. Najviše novca trošim upravo na kupovinu traperica, možda bacam novac na njih, no jako se teško suzdržim od kupovine nečega što mi se sviđa,' otkrila nam je Neda.

Prema trapericama ravnodušna nije niti senzualna glumica Marijana Mikulić. Premda ju na raznim događanjima viđamo u pretežito ženstvenim krojevima, atraktivna crnka kaže kako se ipak najbolje osjeća u casual kombinacijama. 'Zapravo, ja najviše cijenim jednostavnost. Najčešće sam u udobnoj odjeći, a, evo, moja slabost su traperice. Imam ih podosta, ali u njima se uvijek odlično osjećam. Osim traperica, luda sam za sunčanim naočalama. Moglo bi se reći da je to moj fetiš',rekla nam je Marijana.

Marko Grubnić, poznat i kao Modni mačak, rekao nam je kako u ormaru ima doista previše svega. 'Novi stan sam kupio samo zato da mogu imati ogromnu garderobu. Dakle, kupio sam sam stan samo zbog garderobe', našalio se Marko.

Lijepa Fani Stipković otkrila nam je kako su njezina slabost upravo modni dodaci. 'Nakit je moja slabost. Inače ih se strašno bojim, ali u posljednje vrijeme mi se strašno sviđa prstenje sa zmijama. Jako volim otkačen nakit i to je moj najomiljeniji modni dodatak', kaže Fani.

Manekenka i Fanina prijateljica Iva Jerković nerijetko poglede plijeni seksi i izazovnim modnim kombinacijama, a u biranju kratkih i efektnih haljinica već je pravi ekspert. 'Obožavam haljinice, one su moja slabost. Imam ih zbilja hrpetinu u ormaru, ali nikad mi nije dosta,' rekla nam je prezgodna Iva.