BEZVREMENSKI STIL

Što svaka moderna žena mora imati u ormaru

18.04.2012 u 09:50

Bionic
Reading

Želite li u privatnom i poslovnom svijetu sloviti kao samosvjesna, moderna, sofisticirana žena kojoj je moda dodatno oružje za naglašavanje jake osobnosti, evo bez čega je vaš ormar nezamisliv

Bilo da ste na poslu, trčite po parku ili planirate seksi izlazak, pokažite modnu osviještenost. Svake sezone vječni komadi dobiju, iako jedva primjetan, trendovski prizvuk koji će raspekmeziti i klasičarke. Ove godine neka vaše stvari nose zanimljive printove, nabavite barem jednu novu glamuroznu haljinu i nešto u jarkoj boji. Izgledat ćete 'svjetski', a i napokon se iščupati iz zimske hibernacije. Uostalom, stil ne zna za mirovanje.

Životinjski print
Neka leopard print zaposjedne makar mali dio vašeg ormara. Bezvremenski je, a ženama uvijek dođe trenutak kad se u njemu požele osjećati nekako posebno moćno. Već i samo leopard marama može trenutačno osvježiti svaki look.

Jarke boje
Zaboravite sva pravila da se boje moraju podudarati i zaboravite njihovo uvriježeno kombiniranje. Posegnite za jakim bojama i njihovim ispreplitanjem od glave do pete.

Razigrani printovi
Ništa nije poželjno u proljetnim danima kao cvjetni uzorci. Neka cvjetni budu pojedinačni komadi u vašem ormaru, poput bluze ili olovka suknje.

Dobra torbica i štikle
Iz dnevnog u seksi večernji look najefektnije ćete se transformirati pomoću vruće torbice i zavodljivih štikli.

Žena u crvenom

Zamijenite svoju malu crnu haljinu crvenom. Ta će, sasvim sigurno, duboko impresionirati.

'Wow' faktor
Svaka žena jednostavno mora posjedovati glamuroznu haljinu za večernji izlazak u grad. Swarovski kristali i šljokice naglašavaju glamur i nikad ne izlaze iz mode.