tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+15
Pula
+20
Rijeka
+20
Zadar
+21
Split
+21
Dubrovnik
+19

IVA JERKOVIĆ:

Haljina Ive Jerković je čedna, al' bikini baš i nije

Ma gdje se pojavila, Iva Jerković svojom pojavom zapinje za oko. Tako je bilo i u petak navečer kada se pojavila na zagrebačkoj reviji modne kuće Max&Co gdje je nemilice plijenila pozornost u vrtoglavim štiklama i decentnoj maloj crnoj haljinici

Datum objave:
14.4.2012 8:00

Zadnja izmjena:
14.4.2012 11:42

Vezane teme

'Ovog proljeća adut mi je cvjetna haljinica, sasvim zatvorena, ali vrlo lepršava, i u njoj se baš dobro osjećam. Od novijih trendova obožavam i haljinice s čipkom, a šopingirala sam bome već i dva badića', otkrila nam je Iva Jerković koja je nosila novu, proljetnu capsule kolekciju s potpisom Max&Co.

'Badići? Jedan je crni, drugi pepito, mini je i ima samo traku u gornjem dijelu. No nove kolekcije badića tek stižu u dućane i mislim da ću se počastiti još kojim', rekla je Iva i obznanila nam da u posljednje vrijeme ne teše liniju vježbajući, već se odala bicikliranju.

Revija je održana u sklopu festivala vina i hrane Zagreb Wine Gourmet Weekend koji se do nedjelje održava u Gliptoteci HAZU.

Kakve će se haljine nositi ovog ljeta za šetnje uz more, glamurozne prigode, romantične večerice udvoje – pogledajte u fotogaleriji gdje donosimo capsule kolekciju u cjelosti.

173025,154858,153449,153037

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr