tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+20
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+15
Split
+20
Dubrovnik
+18

IT KOMAD

Mulberryjeva torba posvećena Lani del Rey već u prodaji

Mulberryjeva IT torba nazvana prema novoj muzi Lani del Rey nalazi se u prodaji u Londonu, New Yorku i Singapuru iako je svjetska premijera službeno zakazana za 14. svibnja

Datum objave:
11.4.2012 9:02

Zadnja izmjena:
11.4.2012 10:07

Nakon što je u veljači ove godine Mulberry posvetio torbu Lani del Rey, pjevačka zvijezda koja se pojavila niotkuda i u trenu podigla prašinu s trona je svrgnula Alexu Chung te tako postala nova muza te modne kuće.

Torba Del Rey, koja je spoj modernog i stare holivudske škole, službeno će se naći u prodaji 14. svibnja, no od jučer je u Londonu, New Yorku i Singapuru već dostupna za sretnice koje si je mogu priuštiti, piše Vlm.
177708,139166,119200,183117

Za torbu, koja je idealan spoj retra i njezina razigranog odjevnog stila, Mulberryjeva dizajnerica Emma Hill je rekla: 'Volim Lanine stylinge, koji su tako nostalgični, ali opet i jako moderni. Upravo nas je to inspiriralo da kreiramo bezvremensku, elegantnu i profinjenu torbu koja je istodobno i praktična te tako odgovara svim ženama.'

Cijena torbice, kojom je Lana oduševljena i iznimno počašćena što je nazvana prema njoj, prava je sitnica - oko sedam tisuća kuna, a dolazi u bijeloj, crnoj, plavoj, jelenje smeđoj i boji vina.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr