tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+23
Pula
+21
Rijeka
+20
Zadar
+21
Split
+23
Dubrovnik
+21

BUJNA CHRISTINA HENDRICKS

Evo kako je glumica odlučila riješiti problem velikih grudi

Glumica Christina Hendricks planira uskoro pokrenuti vlastitu liniju kupaćih kostima, a na tu ideju je došla zbog vlastitih problema koje ima prilikom traženja savršenog bikinija uzrokovanih velikim i bujnim grudima

Datum objave:
9.4.2012 9:00

Zadnja izmjena:
9.4.2012 11:01

Vezane teme

Glumica, koja je slavu stekla ulogom seksi Joan u seriji 'Mad Men', priznaje da svaki puta prilikom traženja savršenog bikinija ima problema zbog velikih grudi. Kako kaže, jednostavno nema dovoljno izbora kupaćih kostima za žene bujnijih oblina, a Christina je to odlučila promijeniti.

Upravo zbog toga je počela ozbiljno razmišljati o lansiranju vlastite linije kupaćih kostima kojom će ponuditi savršeno rješenje svim ženama s oblinama. Christina se već bacila na posao pa je tako otkrila: ' Sa suprugom sam već počela skicirati neke modele.'

'Zaista je veoma teško pronaći odgovarajući kupaći kostim ukoliko imate velike grudi. Uvijek se suočim s problemom da mi je dobar samo donji dio kostima, a gornji nikako ne odgovara. U svojoj liniji ću naglasak staviti na dobar grudnjak koji će biti u potpunosti prilagođen velikim grudima', rekla je lijepa glumica Christina Hendricks, piše Entertainmentwise.com.

180395,174326,150980,149136

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr