BEZBRIŽNA U METROU

Carla Bruni nosi periku

06.04.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Kad nešto naumi, Carla Bruni, prva dama Francuske, to i ostvari. Bezbrižnog odlaska u grad ne želi se odreći pa u centar Pariza odlazi metroom i šeće s - perikom na glavi. 'Nitko me nikad ne prepozna', otkrila je

Iako je jedna od najpoznatijih žena svijeta, a dakako i među bogatijima, Carla Bruni pronalazi načine kako 'ostati na zemlji' i u doticaju s narodom. Tako tu i tamo bezbrižno ode u grad, vozi se u metrou, ide u muzeje – sama i, kako tvrdi, potpuno neprepoznatljiva.

Za to joj nisu dovoljne traperice i najobičnija kratka majica, već se potpuno preobraziti može jedino kad nabaci periku.

Logično, svoj adut za prikrivanje pokazala nije, a mi možemo samo nagađati postaje li lijepa Carla plavuša, crvenokosa, crnka, sa šiškama, bez… Za Nouvel Observateur je čak izjavila: 'Nedavno sam u Pomorskom muzeju čak morala predati torbicu na pregled, kao i svaka druga osoba.'

Bruni je prošle godine u listopadu postala mama djevojčice po imenu Giulia, modno se malo povukla pa nosi udobniju i ležerniju odjeću od uskih opravicama u kojima smo je ne tako davno znali viđati.