tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+20
Pula
+20
Rijeka
+21
Zadar
+22
Split
+21
Dubrovnik
+20

GODINA SAMODISCIPLINE

Kako je Antonija Mandić skinula 15 kilograma

Lijepa voditeljica Antonija Mandić već duže vrijeme tri puta tjedno vježba, odlazi na limfne drenaže i zdravo se hrani, što ju je dovelo do savršene linije i dva konfekcijska broja manje. Progovorila je i o modi u svom životu

Datum objave:
5.4.2012 11:27

Zadnja izmjena:
25.4.2012 12:47

Vezane teme

Naočita RTL-ovka Antonija Mandić visoka je čak 186 centimetara i nosi broj cipela 44. Na odjeću voli potrošiti, ali kod cipela joj je izbor, kaže, sužen, jer samo igrom slučaja i faktorom sreće može pronaći tako velik broj. K tome, ne može ući u dućan ulične mode, onako s kave, i kupiti trendovske cipelice za 200 kuna, jer su veliki brojevi skupi i kad ih nađe.

'Nekad, dok sam više poslovno putovala, kupovala sam obuću u Americi. Nešto nađem u Humanicu, a jedne mi je cipelice izradio i domaći dizajner Ivan Ledenko', ispričala je za Gloriju.

Progovorila je i o omiljenim modnim detaljima: 'To su satovi i naušnice. Imam tri sata od kojih mi je najdraža bijela Nautica, koju je dobila na dar. Imam i desetak pari naušnica, volim one većih dimenzija, a izrađuje mi ih prijateljica Tea Devčić.'

Najskuplji predmet u ormaru joj je bunda Max Mara, koju je dobila na dar prije deset godina. Ipak, radije nosi umjetno krzno.
Kombinacija iz snova su joj kaftani, japanke i šeširi.

Najveći modni gaf su joj široke traperice Tommy Hilfiger i kratka vunena tunika J.Lo u kojima je izgledala pregolemo, a baš tako odjevena otišla je na intervju s Collinom Farellom i Angelinom Jolie u Los Angeles 2005. godine.

Privlačni frajeri? 'Muškarci koji radnim danom gradom hodaju u trenirkama, a da nisu profesionalni sportaši, nemaju prolaz. A privlačan mi je svaki frajer u odijelu.'

Naše je doba, dodaje, modno najliberalnije, i krinoline se mogu isfurati!

Zavidi i Sarah Jessici Parker jer zna spojiti naizgled nespojivo i to izgleda odlično. 'Meni to baš ne uspijeva, a voljela bih da se znam igrati s odjećom', rekla je Antonija.

168742,146327,172516 ,128977

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr