PROSUDITE SAMI

Je li ovo najbolja boja za Kate Middleton?

04.04.2012 u 14:56

Bionic
Reading

Kraljevski plava boja vrlo je čest izbor Kate Middleton i velikim je dijelom zaslužna što je to već nekoliko sezona 'in' boja. Pogledajte sva Kateina javna izdanja u plavom

Prvi put Kate Middleton je u denver plavoj zablistala na svojim zarukama, kada je nosila britanski brend Issa. Sutradan su s polica dućana, kao i online, nestale sve do jedne iste haljine, baš kao da je bilo pitanje glave nositi baš tu haljinu. Je li potrebno naglasiti koliko je Issi općenito porastao promet?

Dan nakon vjenčanja prošle godine u travnju, Kate je također nosila plavo, i to haljinicu iz Zare za kojom je također zavladala pomama. Sada su se već mnogi uznemirili, jer je postalo jasno da se mlada vojvotkinja od Cambridgea neće libiti nositi kreacije iz lanaca ulične mode, unatoč tome što je za dizajnericu vjenčanice izabrala Sarah Burton iz modne kuće Alexander McQueen. Stalno svima iznad glave stoji pitanje tko je idući sretnik.

Da se ne udaljimo previše od plavetnila, sljedeći Katein plavi izlet dogodio se za posjeta Kanadi, kada je zablistala u čipkastoj haljini boje safira s potpisom Erdem.

Nemojmo zaboraviti da je nedavno nosila i plave cipele od brušene kože koje su dizajnirali britanski studenti

Posljednji pak njezin istup u plavom bio je u odličnoj kraljevski plavoj haljini (opet iz lanca ulične mode Reiss) za posjeta dječjem hospiciju u Ipswichu. Tu istu haljinu prije dvije godine u Ascotu je nosila njezina majka Carole, što su mediji, naravno, odmah svima servirali crno na bijelo s fotkama obiju.