NEVEN CIGANOVIĆ

Ružne lezbe i modne dvojnice na Cro A Porteru

23.04.2009 u 10:36

Bionic
Reading

Naš bloger Cigi napeto je iščekivao Cro A Porter, doduše, ne toliko zbog modnog doživljaja, već zato što se nadao nekom zanimljivom skandalu, poput prošlogodišnjeg Micekovog 'nogom u guzicu', no ostao je razočaran

Na njegovu veliku žalost, sve se vrtjelo samo oko mode, dok su veliki skandali izostali, osim možda nekoliko manjih, među kojima je i slučaj modne dvojnice Jelene Veljače, kojoj se dogodio neoprostiv peh da se na istom mjestu, u isto vrijeme i u istoj haljini nađe s posve nepoznatom ljubiteljicom mode.

Ostatak modnog događanja protekao je u revijalnom tonu predstavljanja dizajnerskih veličina, od kojih je našeg blogera Plastika Fantastika najviše pogodila nepredvidiva Ivana Popović. U sklopu svoje revije-performansa, veli Cigi, ona je pistom prošetala pregrde lezbače KUD-a Le Zbor, zbog kojih od šoka uopće nije mogao pratiti Popovićkinu dronjkavu kolekciju.

Što je još Cigi napisao o kolekcijama i njihovim autorima koji su se predstavili na Cro A Porteru, pročitajte u novom postu na njegovom blogu.