tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+17
Pula
+20
Rijeka
+18
Zadar
+22
Split
+21
Dubrovnik
+23

PONUDA I CIJENE

Kakve se cipele nose ovog proljeća

Znate kako to već ide, kad imate tri para cipela na izbor, već ćete se nekako odlučiti za jedne, ali kad vam ih se nudi mali milijun, stvari se kompliciraju. Možda vam naša fotopriča malo olakša potragu, a saznajte i cijene

Datum objave:
26.3.2012 8:00

Zadnja izmjena:
26.3.2012 9:24

Bilo je poput nemoguće misije po lancima ulične mode izdvojiti tek djelić ponude proljetnih i ljetnih cipelica, jer smo se gotovo utopili u moru modela, uzoraka, boja.

Ipak, nekoliko je trendova isplivalo kao must-have, a to su sandale i špagerice na punu petu, često u kombinaciji grubog tekstila i kože, ili s čak gumenim mašnicama i obrubima. Vrlo su vesele i što se tiče boja i što se tiče uzoraka. Najčešće su prugice, karirani ili pepita uzorci, a na tronu su - cvjetni uzorci, svi redom, od golemih ruža do najsitnijih tratinčica.

Moramo napomenuti da sve više sandala, što ravnih što onih s petom, dolazi u izvedbi od eko kože, što će neke veseliti, a klasičarke koje bez obzira na sve radije izdvoje nešto više novca za dugotrajniji modni dodatak odnosno prirodni materijal, morat će malo više tražiti. Kako bilo, umjetna koža danas već tako dobro izgleda, da je gotovo nemoguće primijetiti razliku, ako govorimo o vizualnom dojmu.

Balerinke su drugi hit po lancima ulične mode, od zlatnih preko cvjetnih do onih u neutralnim bojama. No crne, bijele, smeđe ili sive inačice nikako neće biti dovoljne, jer previše mame ove vesele na prugice ili cvijeće, koje valja pridodati svom cipelaru za proljetne dane. Često su posute i sitnim zakovicama.

I salonke na visoku petu često dolaze u zakovicama, ili čak sa šiljcima, što je trend koji se proteže iz proteklih nekoliko sezona, baš kao i cirkoni i lakirani modeli.

Kad su štiklice, odnosno sandale na visoku petu u pitanju, dame će morati podosta trpjeti žele li isfurati ubojito seksi modele, jer peta prelazi desetak centimetara, bez obzira na platforma potplate. Dolaze u kombinaciji trendi boja, primjerice plavoj, boji ciklame u kombinacije s, primjerice, sivo-crnom zmijskom kožom.

Preostaje vam pregledati našu fotogaleriju, a onda se odati ulici i potražiti barem jedan novi par cipela iz snova.

181388,180663 ,180779,178300

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr