FASHION GURU:

Za Renatu Sopek bi bilo bolje da se ne trudi oko odijevanja

20.03.2012 u 10:28

Bionic
Reading

Da se Sopekica ne zna odijevati, znaju već i djeca u jaslicama, piše Fashion Guru, koji lijepoj voditeljici savjetuje da se radije odijeva kao sekretarica, nego da pokušava izvoditi nešto s modom

Jelena Popović Volarić, prema skromnom mišljenju Gurua, ne zaslužuje silne modne titule kojima je stalno obasipaju. Šminka joj je stalno ista, a haljine skoro pa identične, kao da je moda uopće ne zanima.

Kako je krenulo, još će na kraju ispasti da se Nevena Rendeli zna odjenuti, a mogla bi uzeti i sve modne titule koje je Veljača dobila. Najbolji ovogodišnji potez joj je bila torbica Falabella Stelle MCCartney, koju ne ispušta iz ruku.

Zvijezda 'Larinog izbora' Ornela Vištica mogla bi, što se tiče stajlinga, pomoći svojim starijim kolegicama. Lijepa glumica bira jednostavne i efektne kombinacije, bez puno filozofiranja.

Za razliku od svoje kolegice Ornele, Ecija Ojdanić totalno je promašila outfitom. Toliko sve puca na njoj da ga je strah da se ne rasprsne. Feshi joj poručuje da nije svaka haljina za svaku figuru, ali i, kako se kaže, svaka odjeća ima svog kupca, nažalost.

Tko je zadnjih dana bio glam, a tko blam, pogledajte u našoj fotogaleriji i presudite sami!