KRATKO I LEPRŠAVO

Hoće li obožavateljice Kate Middleton razgrabiti i ovu haljinu?

16.03.2012 u 10:27

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, velika je ljubiteljica umjetnosti, pa je tako u društvu Camille Parker Bowles i princa Charlesa posjetila galeriju slika u južnom Londonu. Odjevena u sivu haljinicu s faldama, dobro raspoložena Kate mahala je okupljenim obožavateljima

Nakon što je u ležernoj kombinaciji zaigrala hokej i sve iznenadila sportskom kombinacijom, Kate je nekoliko sati kasnije ponovno uskočila u haljinicu prepoznatljivog ženstvenog kroja te s princom Charlesom i njegovom suprugom Camillom Parker Bowles posjetila galeriju slika u južnom Londonu.

Kate je nedavno izjavila kako joj njezin suprug, princ William, koji je trenutno na obuci za vojnog pilota, užasno nedostaje, no čini se kako Kate vrijeme bez njega krati uživajući u stvarima koje je vesele, a društvo joj prave članovi Williamove obitelji.

30-godišnja Kate pokazala je još jednu ženstvenu kreaciju iz svoje garderobe, ovoga puta s dizajnerskim potpisom Orle Kiely čije cijene kreacija se kreću oko 300 dolara. Siva pamučna haljinica ukrašena crnim cvjetovima na dekolteu i tankom trakicom u struku, laganog A-kroja s nabranim faldicama, sezala joj je do koljena, a niti ovoga puta nije izostala savršena frizura s laganim valovima.

Kate je na Sveučilištu St Andrew’s studirala povijest umjetnosti te ju je posjet galeriji slika očito jako razveselio, okupljenim obožavateljima veselo je mahala, a osmijeh nije skidala s lica.