ECO-FRIENDLY I GLAMUROZNE KRPICE

Pogledajte proljetnu H&M-ovu kolekciju Conscious

15.03.2012 u 13:47

Bionic
Reading

I ovoga proljeća H&M lansira 'zelenu' modu čiji modeli su načinjeni od održivih materijala, a kolekcija Conscious nadopunjena je i dodatnom kolekcijom Exclusive Conscious koja je kao stvorena za crveni tepih

Za ljubitelje mode crveni je tepih postao jednako uzbudljiv kao modna pista s odjećom slavnih koja sada stvara vlastite trendove. U čast rastu glamura H&M je stvorio kolekciju za crveni tepih nazvanu Exclusive Conscious.

Kolekcija je načinjena od održivih materijala poput organskog pamuka i konoplje i recikliranog poliestera i dio je H&M-ove inicijativeConscious. Kolekcija predstavlja raznolike mogućnosti u 'zelenijoj' modi, s odjećom različitih stilova koja odaje raznovrsnost današnje mode na crvenom tepihu.

Novu H&M-ovu kolekciju već su prošetali celebrityji na crvenom tepihu. Amanda Seyfried je na londonskoj premijeri nosila plavi sako – smoking i kratke hlače, a Viola Davis, nominirana za Oscara, jarko rozi top i suknju.

Kirsten Davis na događanju Vanity Faira nosila je zelenu vezenu haljinu, a Michelle Wiliams na ovogodišnjoj BAFTA-i u Londonu imala je haljinu skrojenu po mjeri sa zlatnim drapiranim gornjim dijelom od organskog pamuka u kombinaciji s crnom suknjom od satena.

Top i suknja inspirirani Michellinom haljinom moći će se pronaći u odabranim H&M-ovim dućanima kada ekskluzivna kolekcija bude lansirana. Kolekcije Exclusive Conscious koja će se prodavati u oko stotinu H&M-ovih dućana širom svijeta u prodaju kreće 12. travnja

Kako poručuju iz H&M-a, neonski jarke boje i dašak romantike glavni su trendovi za donje rublje ovoga proljeća pa su romantični čipkasti grudnjaci bogatiji za modernu notu zahvaljujući živopisnim neonskim nijansama jarko ružičaste i žute boje ili životinjskom otisku uz crni čipkasti rub.

Za one koji žele modni povratak u pedesete H&M nudi nostalgične modne dodatke, poput para žutih platformi s otvorenim prstima i slamnati šešir s mašnom iste u istoj nijansi žute boje. Za savršen praznični ugođaj tu su torbice s kopčom i cekeri te nezaobilazne sunčane naočale mačkasta oblika.