IZAZOVNA I SA 47

Može li tko nositi minicu bolje od Elle McPherson?

14.03.2012 u 11:01

Bionic
Reading

Na premijeri novog reality showa 'Fashion Star' slavni supermodel Elle McPherson i dizajnerica Nicole Richie na crvenom tepihu u New Yorku potrudile su se zablistati u najboljem svjetlu

Elle Macpherson, poznata po svojem savršenom tijelu zbog kojeg je dobila nadimak The Body, i ovoga puta mnogima je zaustavila dah svojom pojavom. Tako je 47-godišnja Elle zablistala u crnoj haljinici ukrašenom seksi resicama, a vitak struk dodatno je naglasila širokim crnim remenom s dvostrukim kopčanjem.

Uz crnu haljinu kombinirala je vrtoglavo visoke štikle ukrašene crvenom kopčom oko gležnja, a dugu plavu kosu s modernim valovima pustila je da joj pada niz ramena. Premda su godine slavne manekenske karijere iza nje, Elle je pokazala da modu još uvijek ima u malome prstu te da jako dobro zna što joj najbolje stoji, a pred njezinim dugim nogama u kratkoj crnoj haljini rijetko tko bi ostao ravnodušan.

Bivša reality zvijezda i vjerna pratilja raskalašene Paris Hilton, Nicole Richie danas je majka dvoje djece i uspješna dizajnerica, a ovom prilikom zablistala je u jarkoj žutoj haljini čiji oblik podsjeća na grčku togu. Uz haljinu sa seksi prorezom i vezicom oko vrata Nicole je odabrala sjajni srebrni remen te vrtoglave štikle u istoj sjajnoj nijansi.

U novoj reality emisiji 'Fashion Star' Elle će imati ulogu voditeljice, dok je Nicole mentorica, a cilj emisije je pronaći novog velikog modnog dizajnera. Sretni pobjednik imat će jedinstvenu priliku svoju kolekciju plasirati u dućane te je predstaviti na internetskoj stranici, a ponudit će mu se i šest milijuna dolara vrijedan ugovor s modnim kućama H&M, Macy’s i Saks Fifth Avenue.