VRTOGLAVE PETE I ZAKOVICE

Madonna dizajnira provokativnu kolekciju cipela

14.03.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Pop kraljica Madonna ima vremena za sve, pa je sada dizajnirala kolekciju cipela koje će na tržište lansirati ujesen

Poznato je koliko je pjevačica Madonna svestrana, a sada je to pokazala novom kolekcijom otkačenih i provokativnih cipela. Pop kraljica osmislila je 60 modela cipela među kojima ima onih s vrtoglavom potpeticom, ravnih đonova ili čizmica.

Cijene Madonninih cipela kretat će se otprilike od 500 do dvije tisuće kuna, piše Daily Mail. Madonna je cipele dizajnirala uz pomoć svoje dugogodišnje stilistice Arianne Phillips, a proizvodit će ih Aldo.

Cipele kako ih zamišlja Madonna izgledaju pomalo pankerski, iz osamdesetih godina, te imaju uske pete ili metalne dijelove poput zakovica. No pjevačica je navodno željela zadovoljiti modne ukuse žena različite dobi, bez obzira što cipele imaju vrtoglavo visoke pete ili metalne dijelove.

Svoju liniju namijenila je ženama u dobi od 27 do 50 godina, a prodavat će se u Nordstromu ASOS.com i Macysu
Arianne Phillips rekla je za Footwear News da je pjevačica strašno obuzeta projektom te da su ideju za kolekciju dobile povratkom u prošlost, na početak Madonnine karijere.

Neke modele cipela nosit će njeni plesači na ljetnoj turneji, ali u nešto izmijenjenoj verziji, kako bi spriječili ozljede dok plešu.