tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+21
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+18
Split
+21
Dubrovnik
+18

CRNO JE CRNO

Cameron Diaz zna koja haljina uvijek pali

Jednostavna crna haljina na jedno rame, koja savršeno prati liniju tijela i seže tik do koljena, bila je nepogrešiv izbor Cameron Diaz za crveni tepih na sajmu satova i nakita u Baselu

Datum objave:
8.3.2012 11:31

Zadnja izmjena:
8.3.2012 13:23

Vezane teme

Mala crna haljina, u modnom svijetu poznata kao LBD (little black dress), savršeno stoji na isklesanom tijelu Cameron Diaz. Itekako je uočljivo da lijepa glumica danonoćno vježba te u oči upadaju njezini mišići osobito na rukama, no ljepotica sve to drži pod kontrolom da joj se izgled ne pretvori u muškobanjasti.

Nakit je Cameron svela na minimum, a osim malih naušnica i tanke narukvice, posebno se isticao sat na glumičinoj ruci. Zanimljiv detalj, koji se zapravo rijetko viđa na zvijezdama kad na crvenom tepihu furaju ovako elegantan look.

Ipak, nije sat na ruku stavila zbog šik ideje, već za ljubav proizvođača satova Tag Heuer, čije je zaštitno lice. Tag Tauer bio je, naime, samo jedan od proizvođača koji se predstavio na najvećem sajmu satova i nakita Baselworld u švicarskom Baselu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr