PO POSLJEDNJOJ MODI

Nicole Kidman naoružana čipkom i cvjetnim uzorkom

06.03.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Glumica Nicole Kidman u posljednje vrijeme često zalazi pod svjetla reflektora, a kada odluči to napraviti, onda to učini sa stilom

Na Tjedan mode u Parizu australska glumica Nicole Kidman došla posebno zbog lansiranja nove kolekcije modnoga branda Tod's, a predstavnik luksuznog talijanskog branda, Diego della Valle, pozvao je 44-godišnju glumicu da bude počasna gošća raskošne zabave u talijanskom veleposlanstvu.

Glumica je na zabavu stigla jednostavno, ali vrlo šik odjevena, a haljina s dizajnerskim potpisom Ivy naglasila je njezinu vitku figuru. Smeđu haljinu ukrašenu crnom čipkom i posutom narančasto-crnom čipkom kombinirala je s crnim klasičnim salonkama i lakiranom crnom torbicom na preklop. Čini se da Nicole točno zna što je trendu, a haljina iz prošle Ivy kolekcije ima sve must-have detalje ove sezone – finu čipku i cvjetni uzorak.

Prije zabave glumica je skoknula na večeru u restoran Laperouse kako bi se počastila svojom omiljenom poslasticom – francuskim kruhom. 'Predivno je biti u Parizu. A kruh jednostavno obožavam. Znam da mi mnogi u ovoj dobi ne bi preporučili kruh, ali kada god dođem u Pariz ne propustim uživati u njemu', rekla je Nicole koju, sudeći prema vitkoj figuri, ugljikohidrati ne trebaju zabrinjavati.