BOLJA I OD ARMANIJA

Petra Ecclestone dizajnirat će za Sisciju

20.04.2009 u 17:00

Bionic
Reading

Sisačka renomirana tvornica odjeće Siscia dogovorila je posao stoljeća. Naime, proizvodit će odjeću modne marke Form dizajnerice Petre Ecclestone, mlađe kćeri Slavice i Bernieja. Dogovor su postigli danas, za vrijeme Petrinog posjeta Sisku i tvornici

'Ovo je posao stoljeća za Sisciju, veći i važniji za našu tvornicu od nekadašnjeg velikog ugovora koji je Siscia imala s modnim divom Yvesom Saint Laurentom. Petra, iako jako mlada, već je veliko dizajnersko ime, ona će uskoro u svijetu mode biti veća od mnogih modnih brandova koji danas njime dominiraju. Već sada u Harrodsovim robnim kućama diljem svijeta njezina modna linija prodaje se bolje od odjeće s potpisom Armanija, Diora i slično', rekao je Milan Stojanović, vlasnik Siscije, koji je s Petrom stupio u kontakt nakon što je u Monaku vidio promociju njezine modne marke, piše Jutarnji list.

Samo za one dubljeg džepa

Petra je otkrila da su lako postigli dogovor o suradnji nakon što je čula da je Siscija tvrtka koja nešto znači u svijetu mode.

'Moja modna linija namijenjena je muškarcima, poslovnim ljudima koji mnogo putuju. Vrlo je skupa, ali i vrlo kvalitetna, izrađena od vrhunskih materijala i odlično izgleda. Kupci su muškarci koji mogu izdvojiti dvije tisuće funti za jednu jaknu', rekla je Petra, dodajući i da razmišlja o dizajniranju odjeće za žene.

Prva trgovina za prodaju modne marke Form trebala bi se otvoriti u Zagrebu, a nakon toga u Beogradu i Moskvi.

Petra je svojedobno izjavila da želi biti uspješna poput svog oca. Smatra se sretnom osobom i svjesna je svoje privilegirane situacije. Otkrila je kako su joj uzori majka i otac. Majka zbog svoje skromnosti i iskrenosti, a otac zbog radne etike.I ona sama, priznala je da je perfekcionist.

Uz takve stavove i uzore ne sumnjamo da će i ona ostvariti svoj san.