FASHION.HR PARTY

Kako se naši poznati upicane za modni tulum

03.03.2012 u 01:54

Bionic
Reading

Tulum u zagrebačkom Maraschinu u petak navečer bio je prilika za druženje vodećih domaćih dizajnera, novinara i brojnih aktera modne struke. Okupio ih je - Fashion.hr

Bliži nam se modna manifestacija Dove Fashion.hr, modne revije počinju 15. ožujka i trajat će tri dana. Ne čudi stoga što uzbuđenje raste među organizatorima ove uspješne manifestacije, baš kao i među dizajnerima koje polako pritišću rokovi. Nestrpljivi su i modoljupci, jer ih zanima što nas od trendova čeka za iduću jesen i zimu.

Stoga su se svi zajedno okupili u neformalnoj atmosferi kako bi se opustili, otkrili poneku modnu tajnu i pogledali slasnu video kampanju Dove Fashion.hr-a s Juditom Franković u glavnoj ulozi.

Pojavili su se tu osim dizajnera, kojih će ove godine nastupiti preko dvadeset, i naši poznati zaljubljenici u modu: Jelena Popović Volarić, Lana Biondić, Marija Borić koja je partijala s Aleksandrom Dojčinović, Luka Nižetić, Mare Milin, Anita Dujić, Neven Ciganović i naravno, Judita Franković...

Podsjetimo, svoje kolekcije za jesen-zimu 2012/2013. u paviljonu 10 Zagrebačkog Velesajma prikazat će Branka Donassy, Ivica Klarić, Martina Felja, eNVy room, Aleksandra Dojčinović, Ivica Skoko, Ana Maria Ricov i Michel Benoni, te, Ana Sekelj.

Zajednički će svoje vizije predstaviti Ogi Antunac i Zoran Mrvoš te Ivana Popović i Ivica Skoko.

Fashion.hr industriju podržat će HERA by Robert Sever, Additive Collection Arena add Galaš, Bambi by Zigman te AMDS by Alduk.

Od mladih dizajnerskih nada predstavit će se: Nikola Barbir, Adela Kliškić, Jasmina Bolanča, Ana Fucijaš, Marija Kostić, Mirela Norsić, Dalibor Ujlaki, Katarina Pohl i Iva Pirjevac. Osim njih, samostalnim kolekcijama predstavit će se i talentirani mladi dizajneri Aleksandar Žarevac te Matija Čop.