VANITY FAIR GLAMUR

Je li ovo najbolji dekolte među glumicama?

27.02.2012 u 11:08

Bionic
Reading

Nakon dodjele Oscara holivudska svita hrli na veliku zabavu Vanity Faira, a glumačke dive često se presvuku i u istoj večeri pokažu još jednu spektakularnu haljinu. Evo kako je to glamurozno izgledalo ove godine

Diane Kruger nazočila je najvažnijoj zabavi u godini u crvenoj kreaciji – seksi, prozirnoj, na dekolteu maštovito izrezanoj, s dodatkom čipke.

Zapažena je bila i Katie Holmes, 33-godišnja glumica, supruga Toma Cruisea. Nosila je mornarski plavu haljinu Elie Saab, s našivenim svjetlucavim detaljima na dekolteu. Tom je pak nosio odijelo vrlo slične boje te je par na crvenom tepihu bio modno savršeno usklađen. Kod Katie smo zamijetili i šiškice koje joj odlično stoje.

Victoria i David Beckham isfurali su totalno ozbiljan look - on je došao u crnom odijelu s frakom te bijeloj košulji s leptir mašnom, ona u haljini boje pudera koja je u gornjem dijelu imala jednostavan top bez naramenica, a u pojasu dvaput omotan crni remen. U dijelu suknje haljina se rano spuštala do poda. Lijepo, elegantno, ne i glamurozno, kako bi Hollywood očekivao u noći Oscara.

Cameron Diaz
zamijenila je oskarovsku Guccijevu haljinu kričavom i uskom kreacijom - narančastom haljinom koja se otraga, po sredini tijela, mogla otkopčati istaknutim patentnim zatvaračem. Barem se tako činilo, što je itekako izazivalo.

January Jones
ostala je vjerna svom osebujnom stilu. Njezino viđenje glamura bio je crni top koji se ukriž omotavao oko torza i smeđa suknja do poda. Retro štih naglasila je valovitom kosom do ispod uha te kričavo crvenim ružem.

Jennifer Lopez izazvala je svu silu reakcija, najprije na dodjeli Oscara prugastom haljinom neopisivog dekoltea i izrezanih rukava, a na partyju u još izazovnijem izdanju. S dekolteom do pupka nije joj trebalo ništa drugo za privlačenje pozornosti, ali sve u svemu, izgledala je zanosno.

Holivudskim očima nije promakla ni Sofia Vergara u dugoj haljini Roberto Cavalli i platforma sandalama Casadei.