CLOONEY OPET UZDIŠE

Stacy Keibler odlično nosi Zarino odijelo

22.02.2012 u 09:54

Bionic
Reading

Koktel zabava u Los Angelesu, koju su zajedno upriličili magazin Vanity Fair i brend Juicy Couture, bila je odlična prilika za pokazivanje slavnim damama

Brojne slavne ljepotice, među kojima su se isticale Clooneyjeva djevojka Stacy Keibler, Emmy Rossum i Olivia Munn, isfurale su poneki novi modni trend za koktel partyje.

Emmy Rossum tako zna da se nosi Jenny Packham – otkad tu dizajnericu nose Angelina Jolie i Kate Middleton, za njom vlada prava pomama.

Glumica i voditeljica Olivia Munn nosila je proljetni šik s potpisom Lela Rose, a Stacy Keibler odlučila se za brend ulične mode – Zaru. I nije pogriješila, nosi se muškobanjasto, a kad odijelo nosi Stacy uz zlatne štiklice i pismo torbicu, to se može zvati jedino ženstvena elegancija.

Hayden Panettiere bila je itekako zanimljiva zakopčana do grla u dugoj crvenoj haljini, s upadljivom malom žutom torbicom u ruci.

Fensi su bile i Amy Adams, Ali Larter, Dania Ramirez, Anna Kendrick, Paula Patton, Kate Mara, Mary Elizabeth Winstead te Teresa Palmer.