MANJE JE VIŠE

Salma Hayek pokazala dekolte kakav se rijetko viđa

20.02.2012 u 14:04

Bionic
Reading

Lijepa glumica Salma Hayek u Madridu je vodila dodjelu filmskih nagrada Goya te je sve prisutne zasjenila svojim dotjeranim i jednostavnim izgledom dokazavši da je manje doista više

Na dodjeli španjolskih filmskih nagrada Goya glumica Salma Hayek u ulozi voditeljice mnogima je zaustavila dah. Odjevena u romantičnu, a opet vrlo seksi dugu haljinu boje šljive, Salma je pokazala besprijekornu figuru, a u pravom planu je bio zamamni i bujni dekolte.

Duga haljina koja je sezala do poda bila je ukrašena romantičnim faldicama, a gornji dio u obliku korzeta i s tankim naramenicama dodao je potrebnu dozu seksipila. Naglasivši vitak struk dobrim krojem haljine, Salma je istakla dekolte i sjajnom ogrlicom, a jednostavan i pomalo romantičan stil upotpunjen je malom pismo torbicom u boji haljine te jednostavnom, pomalo neobuzdanom kovrčavom kosom. Rezultat je bio izgled na kojemu bi 46-godišnjoj glumici pozavidjele mnoge mlađe kolegice.

Na dodjelu nagrada Goya Salma je stigla u pratnji supruga Francois-Henrija Pinaulta, francuskog biznismena koji cijelu večer nije skidao zadivljen pogled sa svoje lijepe supruge.