FORDOV SUPERMODEL

Kristina bi stopama Elle MacPherson

04.12.2008 u 13:00

Bionic
Reading

Uz budno oko modnih stručnjaka i celebrityja, petnaestogodišnja učenica Kristina Šitum proglašena je pobjednicom Fordova izbora za supermodel

Agencija koja je otkrila Elle MacPherson, Christy Turlington, Korinu Longin i brojne druge ljepotice sinoć je u Zagrebu održala Fordov izbor za supermodel, a pobjednica je 15-godišnja gimnazijalka iz Vinkovaca Kristina Šitum. Na večeri koju su pohodili brojni celebrityji, Kristina nije krila sreću, samouvjereno otkrivši da je očekivala pobjedu.

'Doista sam presretna zbog pobjede, ali ne mogu reći da nisam očekivala ovu pobjedu. Svaka od djevojaka je lijepa na svoj osobit način i sve smo imale jednaku priliku, ali vjerojatno sam upravo ja imala onaj najvažniji 'faktor X'', rekla je Kristina.

Sada je očekuju pripreme za svjetski izbor koji će se u siječnju održati u Budvi u Crnoj Gori, a istaknula je da se nada da će joj se tamo otvoriti vrata u svijet mode, jer taj posao doista želi.

Sinoćnji izbor pozorno su pratili Neven Ciganović, Boris Banović, Petra Maroje, Tihana Harapin Zalepugin i brojne druge poznate osobe iz svijeta mode, dok su se u ulozi voditelja okušali Lana Klingor i Kristijan Beluhan.

Tko je sve pratio Fordov izbor, otkrijte u našoj fotogaleriji.