STREET VS. HIGH FASHION

Poznate holivudske zvijezde nosile H&M

18.02.2012 u 13:05

Bionic
Reading

U petak navečer u Los Angelesu, Drew Barrymore, Winona Ryder i Milla Jovovich bile su među gostima koji su sudjelovali na zabavi kojom se proslavio izlazak kolekcije Marni at H&M

Zabava je održana u prekrasnoj rezidenciji u Hollywoodu, uzvanike su dočekivale osnivačica i kreativna direktorica marke Marni, Consuelo Castiglioni, H&M-ova direktorica kampanje Marni at H&M Sofia Coppola i H&M-ova kreativna savjetnica Margareta van den Bosch.

Gošće - Drew, Winona i Milla, Jessica Chastain, Freida Pinto i Andrea Riseborough - stigle su na zabavu odjevene u kolekciju Marni at H&M. Kolekcija će biti dostupna od 8. ožujka u otprilike 260 prodavaonica u cijelom svijetu i na internetu.

'Lijepo je ponovo vidjeti na okupu sve ljude koji su bili dio ove divne modne priče Marni za H&M. Snimajući video za ovu kampanju željela sam dočarati atmosferu koja odgovara duhu kolekcije, fantaziju i modnu igru', rekla je Sofia Coppola

U klasičnoj holivudskoj kući u Los Angelesu okupilo se oko 150 gostiju kako bi proslavili suradnju koju su započeli Marni i H&M, kolekciju obilježenu printovima i bojama karakterističnima za Marni, koja stiže prije samog početka proljeća. Gosti su imali priliku uživati u večeri i atmosferi obilježenoj kampanjom za kolekciju koju je pokrenula Sofia Coppola, kao i u nastupu Bryana Ferryja.

Kolekcija Marni za H&M ističe slobodu i eksperimentiranje, njeni printovi i boje namjerno se miješaju i usklađuju na razigrani način. Sve se kombinira sa svime, zbog čega su afrički printovi savršena nadopuna modernosti bauhausa, a sportske siluete dobivaju ženstvenije oblike. Kolekcija također uključuje liniju cipela, torbi i šarmantnih modnih dodataka da se upotpuni izgled Marni at H&M. Marni muškarcima nudi svježu dozu muške odjeće s profinjenom uporabom printova i mekšom uporabom boje.

'Volim H&M i volim Marni. Sviđa mi se način na koji je H&M Marni odjeću omogućio svima', rekla je Drew Barrymore

'Veliki sam obožavatelj Marnija već godinama. Volim ideju i način na koji se visoka moda čini dostupna i prihvatljiva svima zahvaljujući H&M-u', dodala je Winona Ryder

'Ova je večer bila čarobna. Kao da je kampanja za Marni at H&M koju je započela Sofia Coppola zaživjela ovom zabavom u Hollywoodu. Bilo je zabavno vidjeti toliko poznatih osoba koje nose kolekciju Marni at H&M. Jedva čekam da nova kolekcija dođe u trgovine i da je svi mogu nositi', istaknula je Margareta van den Bosch, H&M-ova kreativna savjetnica.