tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+16
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+17
Dubrovnik
+18

PONUDA I CIJENE

Sportska odjeća napokon na turbo sniženju

Dućani s poznatijim sportskim brendovima obično među zadnjima snižavaju cijene, a sniženja im rijetko prelaze 40 posto. Uhvatili smo ipak finalna sniženja, ona od 60 posto – pogledajte što se sve još može pronaći

Datum objave:
20.2.2012 10:00

Zadnja izmjena:
20.2.2012 11:02

Lanci ulične mode tijekom prve polovice veljače nisu raj samo za 'šminkere', već i za ljubitelje sportske odjeće i obuće, a turbo sniženja pronašli smo u Arena centru Zagreb. Jer, ne treba zanemariti modu ni po teretanama, planinarenju, a pogotovo ne na skijanju, tko još nije bio. Jednako tako, valja misliti i na iduću jesen i zimu, kad će cijene opet biti paprene.

Tristotinjak kuna za Adidasovu trenirku doista je izazov, osobito kad su u pitanju atraktivni modeli koji su koštali 700-tinjak kuna.

U Reeboku su osim trenirki, majica dugih i kratkih rukava te dijela tenisica, snižene i vjetrovke, a osobito se isplati kupiti one sa svim mogućim zaštitama, jer po punoj cijeni koštaju oko 800, a na sniženju su primjerice 329 kuna.

Sportske majice i gornje dijelove trenirke u Espritu možete kupiti već po pedesetak kuna, a platnene tenisice u pola cijene za 235 kuna.

Odjeću za slobodno vrijeme na sniženju još uvijek drži i Levi's, gdje su majice dugih rukava snižene na nešto preko stotinjak kuna.

U Intersportu na sniženju su nam za oko zapeli odlični sportski komadi robe s potpisom The North Face, Nes, Nike, Adidas, Esprit.

Kako napominju prodavači, snižena roba po dućanima će izložena ostati još kojih tjedan dana, a onda se povlači s polica i prepušta mjesto novim, proljetnim kolekcijama.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr