BRITANSKA TRENDSETERICA

Tko je nova muza modne kuće Louis Vuitton

04.03.2012 u 12:47

Bionic
Reading

Fashionistica Poppy Delevingne novo je zaštitno lice kampanje za ljetnu kolekciju modne kuće Louis Vuitton koju potpisuje Marc Jacobs

Britanska trendseterica i model 27-godišnja Poppy Delevingne nova je muza modne kuće Louis Vuitton. Nakon Britanke Daisy Lowe, koja je bila zaštitno lice proljetno-ljetne pretkolekcije 2010, Poppy je zvijezda kampanje za ljetnu kolekciju Louisa Vuittona koju potpisuje Marc Jacobs. A moto kolekcije je jednostavan – ljeto, sunce i plaža.

U suncem okupanoj Playi del Carmen u Meksiku Poppy je pozirala pred objektivom Daniela Roemera u jednostavnoj Vuittonovoj kolekciji koja uključuje raznobojne kupaće kostime, sunčane naočale, platforme i velike ljetne torbe s Vuittonovim logom. Ljetna kolekcija bit će dostupna u trgovinama Louisa Vuittona 15. travnja.

No Poppy ovo nije prvi modni izlet. Osim što je dosad surađivala s dizajnerima kao što su Alberta Ferretti, Kit Willow i Paige Addams-Geller, Poppy je muza i prijateljica dizajnera Matthewa Williamsona. Inače poznatija kao sestra Care Delevingne, koja je bila zaštitno lice Chanela i Burberryja, Poppy je prošle godine proglašena mladom ambasadoricom British Fashion Councila.