NEW YORK FASHION WEEK

Manekenka se spotaknula i pala na pisti

16.02.2012 u 09:40

Bionic
Reading

Modna revija dizajnera Dennisa Bassa na ovogodišnjem New York Fashion Weeku ostat će zapamćena, osim po ženstvenim krojevima i krznenim kaputima, i po mladoj manekenskoj nadi koja je na vrtoglavo visokim potpeticama izgubila ravnotežu te pala

New York Fashion Week jedan je od najznačajnijih događaja u svijetu mode, a greške koje se dogode na njegovoj pisti teško se opraštaju. Za vrijeme revije dizajnera Dennisa Bassa lijepa manekenka na nesreću je. zbog preduge haljine i vrtoglavo visokih potpetica, izgubila ravnotežu te pala na pisti pred brojnom publikom, uključujući i poznata lica kao što su Star Jones, Joan Rivers, Ivanka Trump i Susan Lucci.

Odjevena u jarkonarančastu dugu haljinu čiji je gornji dio bio ukrašen šljokicama, visoke potpetice te s plavom kosom i narančastim ružem, mlada manekenka je izgledala doista divno, sve dok nije izgubila ravnotežu. No, osim što su padovi na pistama vrlo često jako opasni, kako je posvjedočio i anonimni izvor za MailOnline, isti taj pad nerijetko može značiti i kraj karijere za manekenku. 'Sasvim je uobičajeno da agenti otkažu suradnju manekenkama koji me se dogodi takva nezgoda na pisti', rekao je isti izvor, premda su ovakve nezgode na modnim pistama česte zbog nevjerojatno visokih potpetica i nezgodnih krojeva odjeće.

Kako bi spriječile ovakve nemile događaje, manekenke se katkada služe trikovima kao što su nošenje znatno manjeg broja cipela kako bi bile sigurne da im neće spasti sa stopala te brušenje potplata cipela kako bi se osigurale od klizanja na pisti.