MALO SE ZAIGRALI

Photoshopom unakažena ruka manekenke

15.02.2012 u 09:10

Bionic
Reading

Sve češće modeli na stranicama magazina izgledaju nestvarno mršavo i lijepo ili im pomoću računalnog programa poput Photoshopa unakaze dijelove tijela. Upravo se to dogodilo manekenki kojoj su prsti na rukama potpuno deformirani

Magazinu Simply Be potkrala se velika greška u obradi jedne fotografije jer manekenka ima osakaćene i stanjene prste na jednoj ruci, dok na drugoj nedostaje palac.

Portal Jezebel
piše da je slika na prvi pogled simpatična jer je kimono haljina Anne Scholz prelijepa, a manekenka prirodna. No, čim sliku malo bolje pogledate, na površinu ispliva još jedan horor fotošopiranja.

Lijepa crnokosa manekenka u zgodnoj haljini boje cigle ima potpuno deformiranu ruku s prstom viška, dok se palac uopće ne vidi. Ali to nije sve - grešku su napravili i na drugoj ruci koju drži uz tijelo. Tamo joj nedostaje palac.

Sada se svi pitaju koliko je i fotografija haljine vjerodostojna, a Simply Be je napravio izmjenu i na svojim web stranicama objavio fotografiju manekenke s normalnim rukama čim su mediji počeli pisati o velikoj grešci koju su učinili.