OBLINE TARE LYNN

Punija manekenka uljepšala naslovnicu Ellea

14.02.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Francusko izdanje magazina Elle doista se probilo u medije ovih dana, prvo zbog opaske o predsjedničkom paru Obama, a zatim ponovno zbog naslovnice koju krasi punija manekenka

Nekoliko dana nakon što su morali odgovoriti na optužbu za rasističke komentare, nakon što su napisali da su Obame konačno prihvatili 'bjelačku' modu', francusko izdanje magazina Elle pokazalo je otvorenost punijim modelom na naslovnici.

Manekenka za punije, Tara Lynn, pokazala je svoje zamamne obline u modroj čipki i gaćicama. Fotografiju prati natpis 'Tijelo' ukazujući da je to figura kojoj bi žene trebale težiti, a ne tanašnoj liniji kakvu ima Elle MacPherson, prenosi Daily Mail.

Lynn je postala gotovo sinonim za punije modele nakon što je Crystal Renn izgubila svoje obline. Već je pozirala za V magazin i za naslovnice talijanskog Voguea, a odradila je i kampanju za H&M.

Kao lice francuskog Ellea obećala je dati savjete ženama koje ne stanu u odjeću s oznakom 'small'.

U intervjuu prošle godine Lynn je priznala da su je kao tinejdžericu gnjavili i ismijavali. 'Nosila sam veličinu 44-46 u srednjoj školi i to nije bilo nimalo lako. Definitivno sam se osjećala kao da me težina sputava', rekla je Lynn.

Danas zamamna manekenka dijeli savjete i inspirira žene da prihvate svoje obline. I nije jedina!

Pjevačica Adele našla se na naslovnici britanskog Voguea za ožujak i za razliku od dosadašnjih editorijala, Adele je ovaj put pokazala adute dubokim dekolteom.

Prošli je tjedan rekla: 'Nikad nisam htjela izgledati kao lutke s naslovnice magazina. Predstavljam većinu žena i ponosna sam na to.'