CRVENI TEPIH NA BAFTA-I

Čuda od haljina za koje se ne pita cijena

13.02.2012 u 10:39

Bionic
Reading

Ne pita se za cijenu kad su u pitanju haljine u kojima će se zvijezde pojaviti na dodjeli filmskih nagrada BAFTA. Zvijezde su tako proteklog vikenda u Londonu nizale sve same glamurozne kreacije – pogledajte sva ta modna čuda

Armani je ove godine itekako popularan izbor za glamurozne crvene tepihe, na Grammyju su ga nosile Adele i Rihanna, na BAFTA-i je najzapaženija u njegovoj kreaciji bila Penelope Cruz. Više smo se puta imali uvjeriti da joj vinski crvena boja odlično stoji!

Dok za Armanija možemo reći da je dugogodišnji modni klasik na crvenim tepisima, jedna je novija dizajnerica preuzela oznaku 'trendi', a to je Victoria Beckham. Čini se da je totalna fora nositi njezine haljinice, pa nisu izostale ni na dodjeli nagrada BAFTA. Melissa George jedna je od njezinih poklonica koja je 'posh' kreaciju odlično isfurala.

Christina Ricci
nosila je dojmljivu, zlatnu haljinu Givenchy, Christina Hendricks dramatičnu, crnu Vivienne Westwood

Jednostavna, a opet posebna i opet je bila Tilda Swinton u opravi Celine, a jedna je Pepeljuga pokupila i filmske nagrade i modni pljesak unatoč gubitku cipelice na pozornici - Meryl Streep u Vivienne Westwood.

Prosjek glamuru ili, točnije rečeno ultraskupim modnim veličanstvima, kvarila je Michelle Williams u haljini iz H&M-a, što je bilo toliko neobično da je tim potezom obišla svijet i novinske stupce punila kao 'čudo jedno'.

Pogledajte i kako je to Meryl Streep izgubila štiklicu: