JEDNOSTAVNO I EFEKTNO

Michelle Williams u haljini iz H&M-a na crvenom tepihu

13.02.2012 u 09:38

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu povodom dodjele nagrada BAFTA mnoge glumice zasjale su u haljinama svjetski poznatih dizajnera, no glumica Michelle Williams odlučila se za nešto jeftiniju varijantu te je odjenula haljinu iz H&M-a

Glumicu Michelle Williams, čiji se najnoviji film 'My Week With Marilyn' natjecao u izboru za najbolji film, do sada smo imali vidjeti u svečanim kreacijama s potpisom Valentina ili pak Jasona Wua. No na londonski crveni tepih ispred Royal Opera Housea Michelle je zakoračila u haljini iz H&M-a iz kolekcije Conscious.

Crno-bijela duga uska haljina ukrašena cvijetom u struku Michelle je lijepo pristajala, no ipak je privukla poglede mnogih koji su smatrali da događaji, poput dodjele nagrade BAFTA, zahtijevaju ipak haljine s potpisom kakvog slavnog dizajnera. Ipak, Michellina jednostavna, a ipak upečatljiva kombinacija donijela joj je brojne komplimente te laskav naziv jedne od najbolje odjevenih dama te večeri. Crno bijeli svijet uske korzet haljine Michelle je 'razbila' jarkim crvenim ružem te upečatljivom torbicom u obliku knjige s potpisom Olympie Le-Tan, koja je proglašena i jednim od najboljih modnih dodataka večeri.