tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+10
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+15
Dubrovnik
+18

ISTRAŽILI SMO

Gdje i po kojoj cijeni kupiti savršen par traperica

Traperice? Žene bi ispraznile bankovni račun za savršeni par! Stoga smo obišli lance ulične mode i pogledale neke bezvremenske klasike, ali i traperice iz novih kolekcija Wrangler, Mustang, Diesel, Stefanel, Jack&Joe, Max&Co, Levi's

Datum objave:
16.2.2012 8:00

Zadnja izmjena:
16.2.2012 10:21

Vezane teme

Svaka žena ima najmanje jedan savršen par ravnih srednje tamnih traperica traperica, a onda kreće gomilanje varijacija na temu: crne, sive, kričave, isprane, potrgane, špricane, oslikane, okovane.

Svaka nova kolekcija popularnih brendova donosi nešto novo, a ove godine trendovi, kad su traperice u pitanju, govore da će biti rock štiha, bezobraznih poderotina, prošivenih dijelova, barem kad su Diesel, Mustang i Lee u pitanju.

Levi's nudi bezvremenske traperice u svim modelima, od skinny bolno uskih, preko ravnih do opet oživljenih trapezica.

H&M i Zara grle retro štih pa u ponudi osim plavih imaju i crvene, zelene i primjerice senf žute traperice. I traper jakne su opet u modi, najčešće u klasičnoj plavoj boji.

Brendovi kao što Stefanel, Max&Co., IKKS ili primjerice popularni Jack&Joe u Heruc Galeriji, nude stare kolekcije, koje uključuju i traperice, po 50 do 70 posto nižim cijenama pa se traperice i kod njih mogu kupiti za manje od tisuću kuna.

Za kupnju traperica uvijek je ' pravo vrijeme', bezvremenski je to komad za sva godišnja doba. Sigurno već znate koji modeli odgovaraju vašoj figuri - pregledajte našu fotogaleriju ponude s cijenama, možda vam sine koja nova ideja!

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr