TETOVAŽE, MIŠIĆI I USKE BOKSERICE

Izgleda li savršeno muško tijelo ovako?

31.01.2012 u 09:24

Bionic
Reading

Slavni nogometaš David Beckham lansirao je novu liniju donjeg rublja za H&M, a video koji je objavljen na Youtubeu već je privukao brojne ženske poglede

Premda se reklama u kojoj David Beckham pozira odjeven samo u uske bijele bokserice s vlastitim potpisom još ne prikazuje na televiziji, video koji je objavljen na Yotubeu nije prošao nezapaženo, a sama reklama zove se 'Game Day'.

36-godišnji nogometaš, koji već godinama ima pravu hordu obožavateljica, za modnu kuću H&M lansirao je novu liniju donjeg rublja te ga sam odlučio reklamirati. Čini se da su nove bokserice, koje će se u trgovinama H&M-a prodavati za 9,99 eura, odnosno za otprilike 75 kuna, baš po mjeri seksi nogometaša koji je nedavno izjavio: 'Ne volim široke bokserice. Nosim uske gaćice, naročito kad igram.' Osim uskih bokserica, pod Davidom imenom prodavat će se i široke bokserice te obične muške gaćice.

U seksi reklami David, koji sa suprugom Victorijom ima četvero djece, odjeven u pripijene bokserice pokazao je svoje savršeno isklesano tijelo, ali i brojne tetovaže, uz taktove pjesme 'Don't Let Me Be Misunderstood' The Animalsa.

Sam David je izjavio: 'Uzbuđen sam zbog svoje linije donjeg rublja. S dizajnerskim timom proveo sam 18 mjeseci radeći na kolekciji. To je bilo fantastično iskustvo i jako sam zadovoljan konačnim rezultatom.'