tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+14
Pula
+18
Rijeka
+18
Zadar
+19
Split
+18
Dubrovnik
+18

MALE TAJNE STILA

Kako nositi široke ženske hlače i biti u trendu

Široke hlače nose se već nekoliko sezona, a kako trend ne jenjava, valja nam pokupiti koji novi način na koji se mogu kombinirati

Datum objave:
27.1.2012 9:00

Zadnja izmjena:
27.1.2012 10:11

Traperice širokih nogavica i visokog struka, uz usku cvjetnu košuljicu, platforma špagerice i četvrtastu zelenu torbicu s bijelim obrubom, govore o ženi koja je prigrlila sedamdesete i zna ih nositi.

Široke hlače možete nositi i od padajućih materijala koji najbolje podnose super širinu. Nose se uz jednostavnu, rebrastu usku majicu u sličnom tonu, a za ležeran look torbica se nosi dijagonalno preko torza. Najprikladnije za ovaj izgled su – platnene tenisice, no ako ovako odjeveni idete u ured, odlučite se za balerinke.

Uz mrkvaste, podvinute hlače nosi se bijela majica široka izreza i 'dečkova' vestica. Oko vrata je marama, na nogama štikle, ne previsoke, ali ubojite svakako. Uvjerite se u videoprilogu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr