SRETNA I USPJEŠNA

Helena Šopar otkrila tko joj je najvažniji na svijetu

20.01.2012 u 10:23

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki Helena Šopar trenutno živi na dvije relacije, New Yorku i Zagrebu. No tu je ne sprečava da se nakon napornog posla prvo zasladi škampima pa zatim s prijateljicama ode na palačinke s Nutellom

Helena Šopar intenzivno se počela baviti modelingom sa 18 godina jer su roditelji, a i modna agencija, smatrali da je škola važnija. Tako je dokazala da se uspjeti može i nešto kasnije te ništa ne propušta jer se nije već u 15. otisnula u bijeli svijet, piše Ekran

Zanosna crnka rekla je da se odlično zabavila na snimanju nove kampanje za Marks & Spencer pa je tako još jednom njezino lice prisutno na plakatima širom svijeta. Osim toga, krasi stranice Red Magazina koji će tek izaći u veljači.

Osim modom, Helena se počela baviti glumom. Tako će nakon kraće uloge u filmu 'Mind Games' još jednom biti viđena na filmskom platnu u ozbiljnijoj ulozi. Radi se o filmu 'The Last Sunshine'.

'S filmskom kamerom nemam nikakvih problema, a hvala Bogu, manekenstvo me naučilo da budem opuštena pred kamerama', rekla je Helena i dodala da glumu zaista jako voli.

Bez obzira na velike poslovne uspjehe, obitelj joj je najvažnija na svijetu

'Kad su oni sretni, i ja sam sretna. Od početka su mi oni najveća podrška u svemu. I njihovi savjeti su mi uvijek najdragocjeniji', opisala je Helena koliko cijeni obitelj i prijatelje, a dom joj je trenutno ipak u New Yorku.

Tamo ima male rituale, poput akupunkturistice koja je njezin broj 911 za bilo koje zdravstvene probleme, a rado odlazi na skijanje u Upstate.

Uspješna manekenka najviše voli njujorške robne kuće, modnu inspiraciju traži u Londonu, a eleganciju u Parizu.