Moda i ljepota KRISTINA ŠALINOVIĆ:

Deblja sam od ostalih modela

Kristina Šalinović niže uspjehe u svijetu mode, zdravorazumski komentirajući taj svijet za Story

'Budući da nikad nisam imala problema s težinom ili visinom, uopće se ne opterećujem time. Mršava sam, a kad dođe do toga da mi kažu da sam predebela, što sumnjam da će se dogoditi, povući ću se', rekla je Kristina Šalinović za Story.

Kad bi joj posao to dopustio, Kristina bi upravo poradila na kilama. 'Zadovoljna sam sobom, ali rado bih se udebljala. Nekakvih desetak kilograma koji bi se dobro rasporedili. No s obzirom na to da se bavim ovim poslom i da mi je metabolizam takav kakav jest – ne mogu se udebljati', rekla je Kristina, dodavši: 'I sama sebe ponekad smatram dosta mršavom. Ali kad stanem pokraj ostalih modela, koliko god to bizarno zvučalo, vidim da sam deblja od njih.'

Kristina je za svoj rad spremna napraviti sve osim jednog. 'Kad dođemo u agenciju, dobijemo upitnik u kojem naglasimo što želimo i što ne želimo raditi. Kod mene je upisano da ne radim toples i gole fotografije. Napravila bih sve osim toga', priznala je Kristina i dodala da je, uostalom, 'posao modela pokazati robu, a ne grudi'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više