MAMA NEĆE BITI SRETNA

Beckham ponovo pozira u uskim bijelim boksericama

04.01.2012 u 08:09

Bionic
Reading

Obožavateljice koje su čekale da vide Davida Beckhama u donjem rublju još od srpnja kada je najavio svoju novu kampanju sada mogu biti mirne. Ipak, slavni nogometaš misli da njegova mama baš neće biti jako sretna

Nova slika koja prikazuje 36-godišnjeg nogometaša kako pozira u uskim gaćicama za modni lanac H&M objavljena je danas. David je otkrio svoje mišićavo tijelo i, kako navodi Daily Mail, 'impresivan paket' u reklami za donje rublje. Noseći uske bijele bokserice, otac četvero djece zavodljivo gleda u daljinu. Fotografija je prilično slična Davidovoj kampanji za Armani čije je donje rublje također reklamirao od 2007.

Sportaš je izazvao dosta zanimanja kad je pozirao ležeći u otkopčanoj bijeloj košulji za Armani. Ranije je zvijezda američkog kluba LA Galaxy govorila o svojim planovima u modnoj industriji.

'Imao sam ideju o kolekciji donjeg rublja. Dodatni impuls je došao kao rezultat moje suradnje s Armanijem.'

Davidove fotografije u reklamama doprinijele su zaradi dizajnerskog brenda i udvostručenju profita tvrtke u jednoj godini.

'Ne mogu dočekati da pokažem ljudima kolekciju, iako nisam siguran da će moja mama biti previše sretna kad ponovo vidi svog sina u donjem rublju na džambo plakatima.' Nova serija će biti dostupna za kupnju u trgovinama H&M od 2. veljače - baš na vrijeme za Valentinovo.


Danas je objavljeno da David neće igrati za pariški nogometni klub Paris Saint Germain. Primamljivu ponudu odbio je zbog obiteljskih razloga. Nogometaš provodi blagdane sa svojom obitelji u Velikoj Britaniji, a nakon povratka u Sjedinjene Države očekuje se da će potpisati novi ugovor s LA Galaxyjem.