Moda i ljepota FASHION GURU

Vrijeme je da Pišek napravi nešto s kosom

  • Autor: M. Š.
  • 3.1.2012 11:26:35
  • 3.1.2012 9:34:23

Natali Dizdar svojim odjevnim kombinacijama sušta je suprotnost nekim drugim pjevačicama kojima je jedino bitno da obuku minjak, zaključio je ovoga tjedna Fashion Guru te pohvalio i Vlatku Pokos, za koju kaže da se normalizirala

Čudno je počela nova godina za Eciju Ivušić, zaključio je Fashion Guru te dodao da je još nikada nismo vidjeli s toliko materijala na sebi, no sve u svemu, haljina mu nije loša. Svidjela se Fashion Guruu i haljina Vlatke Pokos, za koju kaže da je prije bila 'too much', a sada se normalizirala. No kako ju je već vidio u toj haljini, zaključuje da joj je to nova najdraža kiklja.

Jacquesa Houdeka upozorava da ubuduće bolje pripazi na krojeve odjeće, a Nikolini Pišek savjetuje odjeću u boji koja bi joj vizualno dodala nekoliko kila, ali i promjenu frizure.

Za Leonu Paraminski pak misli da se samo pravi da se nije sredila, Antoniji Šoli poručuje da se nije dovoljno sredila za doček Nove godine, a za Natali Dizdar ima samo riječi hvale te kaže da je sušta suprotnost nekim drugim pjevačicama kojima je jedino bitno da obuku minjak, i to je to.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više